דלקת ואגינלית שלא מרפה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

01/04/2021 | 15:34 | מאת: נופר

אז לאחר חודש פלוס של גירודים ודימומים ובדיקת שתן שיצאה כביכול חיובית לדלקת ונטילת זינט ואחר כך גם ציפרודקס עשיתי משטח ואגינלי ויצא החידק Candida glabrata. בכל מקרה קיבלתי טיפול עם זידובל 5 ימים ( התחלתי יום אחד ואז קיבלתי מחזור אז נאלצתי להפסיק לפי הוראת הרופא וחזרתי לטיפול עם סיום הדימומים) ומשחה להקלה לפי מה שהבנתי בשם דרמקומבין. סיימתי את הטיפול לפני יומיים ועדיין יש הפרשות דוחות ומגרד. יש תור לרופאת נשים רק עוד חודש

02/04/2021 | 00:24 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום נופר, הטיפול לקנדידה גלברטה הוא חומצה בורית 600 מ"ג ליום למשך שבועיים (נרות וגינליים). את יכולה לקנות בסופר פארם ללא מרשם. מצורף לינק. בהצלחה. חג שמח, דר' בילגורי https://shop.super-pharm.co.il/health/medicines/skin/LP-BORIC-ACID-600MG-15-SUPP/p/525118

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון