חיסון קורונה פוריות האם יש קשר?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

01/04/2021 | 01:10 | מאת: לילוש

מתחילה לראות שבעוד ועוד מקומות בודקים את השפעת החיסון על ההריון ועל הפוריות (טרום הריון), האם ידוע על קשר כזה? במידה וכן, מדוע המליצו לכולן להתחסן טרם המידע????! מוטרדת מאוד כי לא צעירה ומעוניינת להכנס להיריון ולאחר שני חיסונים.... אפשר לעשות לי קצת סדר???? תודה.

02/04/2021 | 00:21 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום לילוש, גם כשפיתחו את החיסון נגד שפעת החזירים חששו שייפגע בפריון, וזה לא פגע בפריון. נכון להיום לא ידוע כל קשר בין החיסון נגד קורונה ופגיעה בפריון. חג שמח, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון