זה נכון שיש שינויים במחזור בעקבות חיסון?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

24/03/2021 | 21:00 | מאת: יעל

שלום, האם זה נכון שיש כאלו שהיה להם דימום בין וסתי בין מחזורים ועוד שינויים במחזור. ואולי יש קשר לחיסון? כי פתאום אני מוצאת עצמי עם דימום בין וסתי וזה לא המחזור הראשון שזה קורה. יש לציין שתמיד היה לי סדיר כל 28 יום בול על התאריך. השאלה מה אני אמורה לעשות כעת? לא חשבתי על אופציה שזה מהחיסון אבל אמרו לי שדיברו על זה. לי אישית היו תופעות נוירולוגיות אחרי החיסון וכאבי מפרקים וזה עבר. למה זה קורה?

04/04/2021 | 05:33 | מאת: ליאת

גם אצלי אותו סיפור. הקדים לי בעשרה ימים, הכאבים חזקים יותר וקיים כאב חד שלא היה היה לפני החיסון בזמן הוסת.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון