נטלת פוסטנור ואז נוברינג

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

22/03/2021 | 12:20 | מאת: אורית

לפני כחודשיים ילדתי, אני לא מניקה. לפני שבועיים היה לי ביוץ. יום אחרי הביוץ קיימנו יחסי מין לא מוגנים, אז נטלתי פוסטינור יום אחרי היחסים. לאחר שבוע מנטילת הפוסטינור הופיע לי דימום קל שנמשך כבר שבוע. לא ידעתי האם הדימום הזה כתוצאה מהפוסטינור או וסת שהוקדמה בכמה ימים, על כן, הכנסתי טבעת נוברינג. כרגע המצב שאני עם דימום קל (לא נראה ווסתי) כבר שבוע ועם טבעת נוברינג בפנים כבר 5 ימים. האם עליי להשאיר את הנוברינג, ל21 יום? או להוציא את הנוברינג ומתי? תודה רבה

24/03/2021 | 14:45 | מאת: ד"ר בני פיינר

מומלץ להשאיר את הטבעת למשך 21 יום כמקובל. מרבית הסיכויים שהדימום ייפסק בהדרגה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון