נפיחות בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

07/03/2021 | 23:27 | מאת: מאיה

היי, בשנה האחרונה אני שמה לב לנפיחות בבטן התחתונה ואני רוצה לדעת אם זה יכול להיות קשור לזה שאני מדלגת על הפסקה בין החפיסות של הגלולות ככה לא יהיה לי ווסת, בדרך כלל לוקחת בין 2-3 חפיסות ברצף. ניסיתי לשנות הרגלי אכילה אולי ארד במשקל/ הנפיחות תרד (שוקלת 48) אבל ללא שינוי! ביצעתי אצל טכנאית אולטרסאונד וגינלי אך חוץ ממעט דם ברחם הכל היה תקין. האם הוצאתי את ההורמונים מאיזון ??

07/03/2021 | 23:30 | מאת: מאיה

במידה ולא עלתה התמונה אני מעלה שוב

09/03/2021 | 18:38 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום ,עליית משקל לאחר כמה שנים של גלולות זה לא מצב שכיח. לא ניתן לדעת האם זה קשור לגלולות. ממליצה לך על בירור רופאת משפחה שיכלול את המלצותיה +TSH + בדיקת רגישות ללקטוז

09/03/2021 | 18:38 | מאת: ד"ר נילי רז

נא ראי תשובתי לשאלתך הבאה

09/03/2021 | 18:46 | מאת: ד"ר נילי רז

ראי תשובתי מטה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון