דימום ממושך לאחר קיום יחסי מין בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

05/03/2021 | 09:49 | מאת: אנונימית

שלום, לפני יומיים קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה ומאז יורד לי דם (ולא הפרשה דמית, אלא ממש דם כהה ואדום כמו מפצע) ולא מפסיק כבר במשך כל היומיים האלה. בהתחלה יחסתי את זה לקרום הבתולים שנקרע, אבל זה כבר לא נראה לי הגיוני... הוא לא השתמש בחומר סיכה ולא הייתי רטובה והוא החדיר לי אצבעות ואת האיבר שלו בחוזקה, יכול להיות שהוא גרם לי לאיזה קרע? אין לי כאב כרגע (כן כאב לי מאוד באקט עצמו וביום שאחרי) אבל יש דימום די קשה וזה גם לא מחזור (בוודאות)

06/03/2021 | 15:58 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום, מציע לפנות לבדיקת רופא. ייתכן שיש לך קרע בנרתיק. כדאי להיבדק, בהצלחה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון