מניעת הריון ...................

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

04/02/2021 | 10:44 | מאת: יעל

לפני הנובה רינג הייתי כשנה עם סרזט. הוא מחק לי את החשק המיני לגמרי. אז עשיתי הפסקה והשתמשתי באמצעים חד פעמיים. הרופא שלי אמר שאני אקח נובה רינג, ולא רק שהוא לא יוריד לי את החשק, אלא יעלה, לדבריו... מה שקרה שהיה בדיוק כמו הסרזט. מה אתה ממליץ לי לקחת לתקופה של שנה בערך? תודה רבה!!

05/02/2021 | 14:51 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום יעל, עניתי לך מקודם. יכול להציע לקחת גלולות מיקרולוט הן דומות לסרזט (בלי מחזור), אך מעלות חשק מיני. לאפשרויות נוספות מציע לפנות לרופא נשים לייעוץ מסודר, יש המון אפשרויות (דיאפרגמות, מדבקות, גלולות אחרות, זריקות). בהצלחה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון