ווסת ללא תסמיני ווסת

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/01/2021 | 22:30 | מאת: אנונימית

היי,אני בת 19,בריאה בדר״כ,לא מקיימת יחסי מין. מציינת שכבר תקופה אני סובלת מכאבים באגן שנמצאים בבירור. מאז תחילת הכאבים אני שמה לב שהמחזור שלי מתקצר מחודש לחודש בכמה ימים,ולפני יומיים קיבלתי ווסת שהקדימה בשבוע (המחזור ארך 22 ימים). בווסת הזאת לא כואב לי כלום ואני לא מרגישה שאני בווסת בכלל,אין לי גם נפיחות בבטן התחתונה או כל תסמין אחר של ווסת,אלא רק דימום. בדרך כלל הווסתות שלי לא קשות,אבל כן יש לי כאבים שנפתרים ע״י נטילת משככי כאבים. האם הדבר תקין? האם יש אפשרות שמדובר בדימום בין ווסתי ולא בווסת עצמה? (אציין שלפני שבוע היה לי דימום בין ווסתי קל) אציין שיש לי תור לרופא נשים בעוד כשבועיים כחלק מבירור הכאבים באגן תודה רבה מראש🙏🏻

31/01/2021 | 18:36 | מאת: אנונימית

מציינת שלפני חודשיים נעשו תרבית שתן,אולטרסאונד אגן ובדיקות דם ולמעט ברזל מעט נמוך כל הבדיקות תקינות

01/02/2021 | 21:11 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

בהחלט יכול להיות שמדובר בדימום בין וסתי. נשמע שאת צריכה בדיקה גינקולוגית. כמו כן הייתי מציע לבצע פרופיל הורמונלי בוסת (עקב התקצרות הוסתות). בהצלחה, דר' בילגורי

02/02/2021 | 16:06 | מאת: אנונימית

היי,תודה על המענה🙏🏻 אני בתולה,אז איזו בדיקה ניתן לבצע מלבד אולטרסאונד אגן חיצוני?

02/02/2021 | 21:15 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

בדיקה של הבטן + אולטרה סאונד בטני.

09/03/2021 | 16:29 | מאת: טל

מה משמעות התקצרות הווסת?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון