ציסטה בטחול בהיריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

25/01/2021 | 19:40 | מאת: שני

היי, לפני מס חודשים נמצאה אצלי ציסטה מסויידת בטחול בגודל 9 ס"מ. לפני ההסתיידות נאמר לי שזה נמצא אצלי בגוף כבר שנים ... נמצאה באופן אקראי לחלוטין . הומלץ על ניתוח או מעקב וכרגע החלטתי לעקוב בלבד. עברתי 3 היריונות ו3 ניתוחים קיסריים אחרון לפני שנתיים וחצי , חושבת על היריון נוסף ורציתי לדעת האם קיים סיכון ומהו? בת 33 בריאה לחלוטין. במידה והציסטה עלולה להתפוצץ בזמן היריון האם זה מסוכן? לא מצליחה לקבל תשובות ודאיות בנושא

26/01/2021 | 10:13 | מאת: ד"ר בני פיינר

לתשובות בנוגע לציסטה בטחול יש להפנות את השאלה לפורום העוסק בכירורגיה כללית

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון