אניטיביוטיקה וגלולות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

19/01/2021 | 12:01 | מאת: אני

שלום!! אני נוטלת מינולט, ומחברת חפיסות בדר"כ, לקחתי אנטיביוטיקה במהלך החפיסה השניה כ-10 ימים, תחילה מוקסיפן 3 ימים ולאחר מכן אוגמנטין 875 מ"ג 7 ימים, יצא ש-6 ימים נטלתי גלולות יחד עם האנטיביוטיקה, שבמהלך הימים האלו התחיל לי דימום קל מה שלא קרה כשהייתי מחברת חפיסות (בדר"כ אני מחברת 3 חפיסות) ולכן עשיתי הפסקה מהגלולות בו החפיסה השניה והדימום התחזק למחזור קל,והמשכתי עם האנטיביוטיקה עד ליום ראשון רציתי לשאול 1. האם יתכן שבעקבות האנטיביוטיקה התחיל לי הדימום? 2. עכשיו אני בהפסקה ואמורה לחזור לקחת את הגלולות ביום חמישי האם אני מוגנת מיד או שאני אמורה לחכות 10 ימים בגלל שהאנטיביוטיקה קצת דפקה את ההגנה? ואם אני אמורה לחכות 10 ימים האם כדאי שהיום אני אחזור לקחת את הגלולות ואספור 10 ימים? תודה רבה

שלום לךכן, עלול להיות דימום בעקבות נטילת אנטיביותיקה את תהיהי מוגנת מיד

20/01/2021 | 21:06 | מאת: אני

תודה רבה על התשובה רק רציתי לשאול הייתי אמורה להתחיל מחר שוב חפיסה חדשה והקדמתי להיום... האם זה בסדר לקצר ביום את שבוע ההפסקה? ואם לא מה אני אמורה לעשות?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון