האם מומלץ לבצע בטא?.

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

09/01/2021 | 16:04 | מאת: דנית

שלום, ב27/12 עברתי הזרעה שנייה שלאחריה לקחתי עשרה ימים דופסטון, לפני ההזרעה טופלתי באיקקלומין, אסטרופם ואוביטרל יום לפני. ארבעה ימים אחרי ההזרעה התחילו לי בחילות בזמן נסיעה והבטן שלי הייתה ממש נפוחה וקשה, הבנתי שיכול להיות שהתפתחה צ׳יסטה בעקבות הטיפול, עכשיו 13 יום אחרי אני חווה כאבי מחזור באים והולכים בעיקר בלילה, הפרשות מיימיות וממש תחושה שהמחזור הולך להגיע כל רגע, מומלץ לעשות מחר בדיקת בטא או להמתין עוד כמה ימים?

מחר בטא בהצלחה, דר' בילגורי

09/01/2021 | 19:28 | מאת: קארין

תודה על התשובה, הבנתי בפורומים אחרים שהטיפול שקיבלתי הוא לא מקובל, כיוון שאיקקלומין ואסטרופם נוגדים זה את זה, אני ממש מבולבלת. זה נכון?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון