גירוי יתר שחלתי כאבים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

05/01/2021 | 09:53 | מאת: אסתי

לפני 5 ימים עברתי שאיבת ביציות. שאבו 24 ביציות. מאז יש לי כאבים די לא נעימים לאורך כל הזמן ובטן נפוחה. משככי כאבים לא מעלימים את הכאב. חשוב לציין שאין לי סימפטומים נוספים ולכן אני לא פונה לבי"ח. שאלותיי: 1. מתי זה אמור לעבור? זה כבר לא מעט ימים 2. האם יש טיפול תרופתי שאפשר לקחת כדי שיעבור?

06/01/2021 | 20:48 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום אסתי, 1. אם לא עברת החזרת עוברים ולא תהיי בהריון, התסמינים אמורים לחלוף לאחר כשבוע עד 10 ימים ממועד השאיבה. 2. אין טיפול בשלב בו את נמצאת. אם משככי כאבים לא מספיקים לך, מציע לפנות לבדיקת רופא. רפואה שלמה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון