דימום כבר חודש עם גלולות סרזט

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

31/12/2020 | 16:47 | מאת: נוי

היי, אני נוטלת גלולות סרזט כבר במשך שלושה חודשים, בחודשיים הראשונים לא קיבלתי ווסת כלל, ובחודש האחרון יש לי דימום רציף, לפעמים רגיל ולפעמים חלש יותר. רופא הנשים שלי יודע רק על שבועיים רצופים של דימום ואמר שזה בסדר אך מאז הדימום עוד לא פסק והתור הבא אליו עוד רחוק. האם המצב תקין? תודה מראש

03/01/2021 | 10:57 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום נוי, המצב לא תקין, עם זאת לא מאוד מסוכן. אם הדימום לא מאוד חזק אז אני מציע להמשיך את הטיפול ולקבוע תור לרופא בהקדם האפשרי. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון