Tizanidine בזמן היריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/12/2020 | 22:25 | מאת: עומר

שלום, במהלך תהליך פונדקאות בארה״ב רופאת המשפחה ממליצה לפונדקאית לקבל Tizanidine עקב כאבי גב וצוואר חזקים שמקשים על תפקוד. הפונדקאית לקראת סוף שבוע 12. האם יש המלצה בנושא במידה ואין ברירה? האם יש חלופות עדיפות? מה הסיכון לעובר? האם יש לשקול הפסקת היריון במידה והשימוש קבוע במינון גבוה עקב סיכון לעובר? תודה רבה!

03/01/2021 | 10:55 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום, מציע לפנות למכון הטרטולוגי של משרד הבריאות בירושלים, להם יש מידע עדכני לגבי תרופות והשפעותן על הריון. בהצלחה, דר' בילגורי

03/01/2021 | 22:21 | מאת: עומר

תודה רבה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון