הפרשה צהובה לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/12/2020 | 18:21 | מאת: לי

היי. סיימתי לפני כמעט חודשיים טיפול בזידובל בעקבות דלקת שהייתה לי. לפני חודש בערך היו לי הפרשות ורודות לאחר קיום יחסי מין, רופא הנשים בדק עם אולטרסאונד וספקולום ואמר שלא רואה משהו חריג. קיימתי יחסי מין אתמול והיום הייתה הפרשה צהובה, ממש מעטה וללא ריח. חשוב לציין שבדיקת פאפ שבוצעה לפני חצי שנה יצאה תקינה ואני אמורה להיות במחזור אך חיברתי חפיסות גלולות (גלולות דיאנה) האם צריך לקבוע תור נוסף?

29/12/2020 | 21:41 | מאת: ד"ר בני פיינר

דימום או הפרשה ורודה לאחר קיום יחסי מין מצריך בדיקה של צוואר הרחם המכונה 'קולפוסקופיה' גם בנוכחות פאפ תקין. הפרשה צהובה מועטה אינה מצריכה בירור אלא אם כמותה עולה או שבעלת מראה של מוגלה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון