הפלה הצליח או לא עזרה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

19/11/2020 | 20:40 | מאת: נירית

שלום אני עשיתי הפלה בכדורים בשבוע חמש עכשיו שבוע 8 אמורה להיות היה דימום קליל 6 ימים מאז כלום יש בטן של הריון מה עושה?! מחכה לבדיקה עוד שבועיים וחצי?????? או לרוץ לעשות בדיקה כבר עכשיו ולבדוק כי נראה שאין שום תהליך!! החשש שלי הוא שלא יתנו לי כדור נוסף בשבוע 9 ויומיים ועדיף כבר עכשיו. בבית חולים אומרים להמתין לבדיקה אך משהו בי אומר לי שהם טועים וכדאי לי לעשות אצל רופאת הנשים כבר עכשיו.

21/11/2020 | 22:07 | מאת: ד"ר נילי רז

פרוטוקול הפלה בכדורים מצריך אולטרסאונד ביקורת של אולטרסאונד שבועיים לאחר נטילת הכדורים הראשונה. בהצלחה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון