איך להתחיל שוב גלולות לאחר הפסקה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

16/11/2020 | 13:44 | מאת: מיקי

שלום, כבר כתבתי למטה שהפסקתי גלולות לפני חודש אחרי 7 שנים. היום ביצעתי בדיקת דם לגילוי הריון, יצאה שלילית. ברצוני לחזור לגלולות אבל לא מתחיל לי המחזור. מה עליי לעשות במקרה כזה, האם זה בסדר להתחיל חפיסה ללא מחזור? והאם זה אומר שהמחזור יופיע בסיום החפיסה? תודה על המענה.

18/11/2020 | 06:34 | מאת: ד"ר נילי רז

שלום מיקי, ניתן להתחיל את הגלולות, אחרי בדיקת הריון שלילית, בכל יום שהוא, אלא שאינך מוגנת מהריון בשבועיים הראשונים. לכן ב14 הגלולות הראשונות בחפיסה יש להשתמש באמצעי מניעת הריון נוסף. בהצלחה.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון