איחור עם התקן מירנה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

12/11/2020 | 21:07 | מאת: ילולי

היי בת 30 לאחר 2 לידות והריון חוץ רחמי אחד עם התקן נובה טי. בעקבותיו הוחלף להתקן מירנה.. עד כה ווסת חלשה יחסית אך עם תסמינים מקדימים,כל 28 יום, בגג איחור של יומיים. כעת כבר איחור של שבוע, בדיקת הריון ביתיתשלילית, תחושה של עומדת לקבל ווסת כולל הפרשות ורדרדות שנעצרו והוסת לא הגיעה. האם נורמלי? מפחדת שיש משהו שאפספס.. לציין שבדרך כלל סובלת מכאבי ראש על בסיס קבוע, אך היום כאבי ראש ברמה בלתי נסבלת שגם כדורים לא עוזרים, יכול להיות קשור למשהו?

14/11/2020 | 17:15 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום ילולי, מה שאת מתארת נשמע נורמלי לחלוטין. ייתכנו שיבושים בוסת תחת התקן מירנה, לא מאוד נדיר. במידה וכאבי הראש לא מוקלים תחת אופטלגין/אקמול/אדביל - מציע שתפני לבדיקת רופא. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון