בדיקת פאפ לא תקינה חוששת

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

08/11/2020 | 13:04 | מאת: ירדן

שלום לפני חמישה חודשים ביצעתי בדיקת פאפ שיצאה לא תקינה הרופאה שלחה אותי לבדיקת קולוקסקופיה בה הרופא אמר שהכל בסדר. הרופאה ביקשה שאגיע לפאפ חוזר וכבר נתנה לי הפנייה לקולקוסקופיה. בהפנייה רשום- הפנייה לקולוקסקופיה חוזרת בשל מעקב LSIL אני מאוד לחוצה ויקח לתשובת פאפ הרבה זמן להגיע. האם אני יכולה כבר ללכת לבדיקת קולוקוסקופיה לפני תוצאות הפאפ?

08/11/2020 | 22:59 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום ירדן, אני מציע שתלכי לקולפוסקופה לאחר שיהיו תוצאות לבדיקת הפאפ. LSIL הינו ממצא בדרגת סיכון נמוכה, בדרך כלל מצבים אלו הינם שפירים ומסתדרים תוך כדי מעקב. תהיי רגועה, תמשיכי מעקב ובירור. בהצלחה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון