דימום בזמן סקס, עם התקן חדש

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

08/11/2020 | 03:12 | מאת: גאיה

שלום, אני בת 23, הכנסתי לפני כשלושה שבועות התקן קיילינה. כמו שציפיתי ישנם דימומים והכתמות, לא רבות מדי. לאחר יום שלם ללא הפרשות כלל, קיימתי יחסי מין ובזמן החדירה דיממתי די הרבה (ראיתי רק לאחר מכן, לא הרגשתי כאב). עכשיו מעט מאוד זמן אחרי אני מרגישה כמו כאבי מחזור עדינים עדינים. תופעת לוואי הגיונית של התקן חדש? או שייתכן שזז ממקומו? תודה רבה!

08/11/2020 | 22:57 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום גאיה, דימומים בסמוך להתקנת התקן תוך רחמי הורמונלי הינם אירועים שגרתיים, אם זאת לא ניתן לוודא ללא בדיקה שההתקן לא זז ממקומו. מציע לפנות לרופא ששם לך את ההתקן התוך רחמי לשם בדיקה גינקולוגית. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון