ריח רע מהפות וכאבים בבטן התחתונה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

27/10/2020 | 13:45 | מאת: אנונימית

היי,אני בת 19,לא מקיימת יחסי מין ולא לוקחת אמצעי מניעה.מזה כמה זמן אני שמה לב שמדי פעם,בערך כל שבוע-שבועיים יש לי ריח ממש חזק מהפות,שלפעמים מגיע בשילוב עם כאבים בבטן התחתונה שמזכירים כאבי מחזור שאני ממש בטוחה שקיבלתי. בתקופה הזו המחזורים שלי היו תקינים חוץ מהמחזור האחרון שאיחר ב4 ימים. קבעתי תור לרופא נשים לעוד שבועיים. האם הדבר דורש בירור דחוף או שניתן לחכות לתור? תודה רבה מראש

29/10/2020 | 11:29 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך אם את לא פעילה מינית הסיכוי לזיהום נמוך מאוד אם לא מדובר בזיהום וגוף זר אז ניתן להיבדק תוך שבועיים בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון