שמן קוקוס כחומר סיכה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

15/10/2020 | 13:36 | מאת: אנונימית

התייעצתי מול גניקולוגית מאחר ואני סובלת מכאבים בעת קיום יחסי מין, והיא המליצה לי להשתמש בשמן קוקוס מאחר והקונדומים יוצרים יובש... האם בטוח לשים קמן קוקוס עם קונדומים?

15/10/2020 | 14:04 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום, ניתן להשתמש בשמן קוקוס כחומר סיכה בזמן קיום יחסי מין, אבל זה בעיה אם אתם משתמשים בקונדום עשוי לטקס. שמן קוקוס (ושמנים אחרים) עלול להפחית את האלסטיות של הלטקס ולהוביל לקרע בקונדום. בקיצור - לא מומלץ שמנים וקונדום. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון