גלולות ואיחור במחזור

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

13/10/2020 | 11:18 | מאת: מעין

היי אני נוטלת גלולות זואלי במשך שנה, מחזור סדיר בת 24 חודש שעבר חיברתי חפיסות על מנת לדחות את המחזור סיימתי את החפיסה שחיברתי ואת 4 הכדורים שבהם אני אמורה לקבל מחזור המשכתי לחפיסה הבאה והחדשה כרגיל אני בגלולה השלישית (הרגילה) ועדיין לא קיבלתי מחזור. היום בבוקר עשיתי בדיקת הריון ויצא שלילי האם עליי לחשוש?

13/10/2020 | 15:09 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום מעין, לאחר נטילה ממושכת של גלולות וחיבור חפיסות, את עלולה שלא לקבל וסת. זה בסדר. אם זה ימשיך כך גן בוסת הבא אז אני ממליץ להיבדק ע"י רופא נשים לוודא שלא מדובר בבעיה אחרת. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון