דימום לאחר יחסי מין שאלה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

27/09/2020 | 08:16 | מאת: לילך

היי ראיתי שאלה דומה אשאל בכל מקרה. נוטלת גלולות באופן מסודר. כל פעם יש לי תופעה שמופיעה בפעם הראשונה/שנייה לאחר קיום יחסים אחרי מקווה שהיא דימום קל כזה אחרי יחסי מין. אציין שזה לא כל החודש ולא אחרי כל קיום יחסים רק אחרי הפעם הראשונה/שנייה אחרי מקווה. גם אני עשיתי פאפ+בדיקת רופא לפני חודשיים וחצי שלושה והכל תקין. חרדתית ולחוצה האם יש סיבה לדאגה?

11/10/2020 | 22:58 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום לילך, תבקשי מרופא הנשים שלך שיפנה אותך למומחה צוואר הרחם לבדיקת קולפוסקופיה. הוא יבדוק את צוואר הרחם באמצעות מיקרוסקופ. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון