דימום אחרי קיום יחסים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

27/09/2020 | 07:36 | מאת: ליטל

שלום רב בשלושה חודשים האחרונים, יש לי תופעה שקצת מדאיגה רציתי לדעת אם תקין או לא. אני שומרת נידה ומקווה, לאחר קיום יחסים פעם ראשונה או אפילו אחרי פעם ראשונה שקיימתי אני מבחינה בדם מייד אחרי שמסיימים. זה דימום קצר קצר כזה, החודש היה לי כמות קטנה כזו שירדה.. עשיתי בדיקת רופא לפני חודשיים + פאפ שיצא תקין. האם עלי ללכת שנית לרופא? אשמח לתגובה.

11/10/2020 | 22:57 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום ליטל,תבקשי מרופא הנשים שלך שיפנה אותך למומחה צוואר הרחם לבדיקת קולפוסקופיה. הוא יבדוק את צוואר הרחם באמצעות מיקרוסקופ. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון