שאלה בקשר לגלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

21/09/2020 | 23:11 | מאת: לי

הייתי צריכה להתחיל את חפיסת הגלולות השניה שלי ביום שבת והתחלתי אותה בפועל רק היום (יומיים איחור). להמשיך ליטול את כל 24 הגלולות הפעילות של החפיסה מהיום באופן רגיל ולהשתמש באמצעי מניעה נוסף במהלך כל החודש או שיש צורך בנטילה של 2 גלולות יחד? בנוסף, רק בתחילת החפיסה הבאה אהיה מוגנת מבלי להשתמש באמצעי מניעה נוסף?

11/10/2020 | 22:43 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום לי, הייתה אמורה להמשיך רגיל את החפיסה כאשר בשבוע הראשון אינך מוגנת ויש להוסיף קונדום. לאחר השבוע הראשון ובחפיסות הבאות את מוגנת. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון