אשמח ממש לעזרה.. הסתבכתי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

21/09/2020 | 03:09 | מאת: הדר

שלום, ב 30.8 עברתי ניתוח פילונידל ובגלל שפחדתי להיות במחזור בניתוח פניתי לרופאת נשים שבוע וחצי לפני הניתוח והיא הביאה לי דופסטון. פעם ראשונה שאני מתעסקת עם גלולות... המחזור אצלי לא סדיר והפניה לרופאת נשים היה חודש וחצי אחרי ווסת אחרונה. שלושה ימים אחר כך קיבלתי ממנה מרשם נוסף באפליקציה לפרימולט נור פעמיים ביום. אז הפסקתי לקחת את הדופסטון ועברתי לפרימולט נור. לצערי יומיים לפני הניתוח התחיל דימום שנמשך עד ה 12.9 (בדרך כלל הווסת שלי 2-3 ימים). ברגע שהתחיל הדימום הפסקתי לגמרי את הגלולות. אתמול שוב קיבלתי מחזור ואני מדממת כבר יומיים.. אשמח להסבר מה קורה פה.... אני מחלימה מניתוח קשה לי ללכת ולתפקד בלי עזרה וזה מצב ממש לא נעים עם הדימום... מחר מחברים אותי ל vac וזה כולל חבישה ע"י אח... לא נעים לי... אני ממש רוצה 1) להפסיק את הדימום 2) לא לדמם עד אחרי החלמה מלאה מהניתוח... אודה לעזרה תודה רבה

11/10/2020 | 22:40 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום הדר, המחזור שלך לא סדיר ואת לקחת תכשירי פרוגסטרון שונים ברצף, הגיוני שיהיה כאן שיבוש. מציע שתפני לרופא הנשים לבדיקת אולטרה סאונד שלאחריה הוא יתאים לך את הטיפול המתאים. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון