גלולות מינס לנערה בת 16

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

20/09/2020 | 11:31 | מאת: גלי

שלום. ביתי מאובחנת כבעלת שחלות פולסיצטיות וקיבלה מרשם מינס להסדרת המחזור ולהסדרת תופעת. שיעור יתר שסובלת ממנה היא בטיפול לייזר ואנו מקווים כי הגלולות יעזרו לתהליך. שאלתי היא אני קצת חוששת מגלולה משולבת זו שכן ראיתי בהתויה שעלולה לגרום לקרישי דם ותופעות נוראיות אחרות. עד כמה בטוח לתת כת הגלולה הזו? תודה מראש. אמא מודאגת...

11/10/2020 | 13:02 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום גלי, כל עוד ביתך לא מעשנת, לא סובלת ממיגרנות עם אאורה, לא ידוע על קרישיות יתר לה או בקרב בני משפחתה, ואין מחלה כרונית קשה אחרת, אין חשש מטיפול בגלולות. רופא הנשים היה אמור לשאול מספר שאלות לפני מתן גלולות. הסיכון של הקרישיות הוא קטן בלבד. בברכה, דר' בילגורי

19/10/2020 | 10:55 | מאת: גלי

ואאו תודה רבה. הרגעת מאוד

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון