סיכוי כניסה להריון ??

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

14/09/2020 | 21:06 | מאת: נוי

אם מפספסים לקיחת גלולות ברצף ולוקחים יום כן יום לא מה הסיכוי להריון ? האם הגוף עדיין מבייץ? אם יש הריון האם יהיה דימום בכל זאת עקב נטילה לא נכונה של הגלולות ? או שלא יהיה דימום?

15/09/2020 | 12:12 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום נוי, אם לוקחים יום כן יום לא אז יש סיכון משמעותי להריון. כנראה שגלולות הוא לא האמצעי שמתאים לך, תתייעצי עם רופא מטפל לגבי אמצעים אחרים, כמו מדבקות/טבעות/התקנים, וכו'. יכול להיות הריון עם דימום או בלי דימום, זה לא ספציפי. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון