כאבים בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

13/09/2020 | 15:35 | מאת: הדר

שלום, לפני כחודש התחילו לי כאבים חזקים בזמן קיום יחסי מין עם בן זוגי, הכאבים היו במקום נקודתי בנרתיק, בצד ימין, בבלוטת הברוטולין הלכתי לרופא נשים שבדק אותי, וטוען שאין לי כלום, לאחר מכן הסתכלתי במראה קטנה וראיתי שבלוטת הברוטולין בצד ימין נפוחה ויש ליבה אדומה כמו חצ'קון, הלכתי שוב לרופא, שוב טען שאין לי כלום ושלח אותי לעשות בדיקת וגינוסקופיה עשיתי את הבדיקה, וגם אותה התשובה- אין לך כלום. לאחר הבדיקה הזאת, בנוסף לכאבים בבלוטה בצד ימין, התחיל גם לשרוף לי בכל הנרתיק בזמן היחסים וגם ירד לי אפילו קצת דם אני באמת מיואשת כבר, אף אחד לא נותן לי טיפול והכאב לא עובר אלא רק מחמיר... אני חייבת עזרה

14/09/2020 | 01:33 | מאת: סיון

אני לא רופאה אבל קרה לי משהו דומה בעבר. הייתי ממליצה ללכת לעשות בדיקות שתן של מחלות מין. ושל מחלות נוספות כמובן.

15/09/2020 | 12:10 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום הדר, אני מציע לפנות למומחה לעריה וצוואר הרחם (התמחות ספציפית יותר לבעיות שהעלית). אם לא קיבלת מענה מרופא מסויים, פונים לחו"ד שניה. לא יכול לתת את דעתי ללא בדיקה גינקולוגית. בהצלחה! דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון