כתמים של דם בין ווסת לשניה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

05/09/2020 | 13:20 | מאת: אמא מודאגת

הבת שלי בת 13. לפני שנה קיבלה מחזור בפעם ראשונה נעלם לה כחצי שנה שוב חזר . כבר 4 חודשים סדירים .בפעם האחרונה זה היה לפני שבועיים לפני מספר ימים כאילו לפני מועד הווסת הקבוע היא רואה שיש לה דימום חלש בצבע חום . זה נמשך יומיים . הפסיק יומיים ושוב חזר . מה קורה ? זה מדאיג . מה לעשות במצב זה ?

06/09/2020 | 12:04 | מאת: ד"ר בני פיינר

שלום, על פניו אין סיבה לדאגה. במידה שבחודשים הבאים הווסת ישוב לסדירותו, אין צורך לעשות דבר. במידה שיופיע דימום במועדים לחלוטין לא צפויים (ווסת בלתי סדיר) כדאי להיוועץ ברופא נשים

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון