כתמים בזמן תקופה נקייה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/08/2020 | 10:58 | מאת: יאן

שלום בעברי השמשתי במדבקות נגד היריון , בהתקן "מירנה" וכיום יש לי התקן "מונה ליזה". בכל אמצעי המניעה האלו , תמיד כשהייתי בזמן הנקיים שלי ואפשר לקיים יחסי מין היו לי מעין כתמים על התחתונית , רופאת הנשים שלי טוענת שבזמן שיש כתמים אני לא מוגנת , למרות אמצעי המניעה . בזמם האחרון זה כמה מתיש , לעיתים יומיים שלושה אחרי המקווה אני כבר רואה כתמים ואז זה אומר מבחינתי שאני צריכה להפסיק לקיים יחסים מהחשש להיקלט להיריון ( לפחות לפי שיטת הרופאה ) . עליי לציין שקיים פצע בנתיק שמוציא הרבה דם ועשיתי מספר פעמים בדיקה של "בודקת טהרה" שאישרה שיש לי פצע. בעלי טוען שאולי הכתמים שאני רואה הם שאריות של פצע שיורדות לתחתונית. אשמח לקבל חוות דעת נוספת בעניין ולהבין במה זה יכול להיות מדובר. תודה רבה

31/08/2020 | 11:35 | מאת: ד"ר סרגי טוניצקי

שלום לך במידה והתקן נמצא במקום את מוגנת, אפילו שיש הפרשות חומות בהצלחה

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון