כדורי דופסטון לאחר אי קבלת מחזור.

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

30/07/2020 | 11:13 | מאת: רוני

שלום רב,לקחתי גלולות במשך 3 שנים ולפני כמה חודשים הפסקתי.היה לי איחור במחזור האחרון של חודשיים אז הרופאה נתנה לי כדורי דופסטון 2 כדורים במשך 7 ימים.לאחר שהפסקתי קיבלתי אחרי 3 ימים ואחרי חודש בדיוק קיבלתי שוב מחזור.עכשיו שוב יש לי איחור של חודשיים הרופאה נתנה לי שוב כדורים והפעם עבר כבר שבוע מאז שסיימתי את הכדורים ועדיין לא קיבלתי.יש לציין שעשיתי בדיקות הריון ואין הריון.מה יכולה להיות הסיבה????תודה מראש אשמח לתשובה.

31/07/2020 | 23:21 | מאת: ד"ר נילי רז

לעיתים לוקח זמן ארוך יותר . מעט סבלנות ותקבלי מחזור. תבצעי ליתר בטחון בדיקת הריון נוספת.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון