נזילה וחתיכה יוצאת מהנרתיק

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

12/07/2020 | 23:14 | מאת: דבי

הי אמי בת 70, לפני כשבועיים היתה לה מעין צניחה של חתיכה כלשהי מחוץ לנרתיק והתחילו לה נזילות מהנרתיק. הנזילות ללא ריח רע או צבע אבל התחילה להיות תלויה בתחבושות. האם זאת צניחת רחם? האם דרושה פה התערבות מיידית כי היא לא מעוניינת ללכת לרופא (מפחדת מניתוח)

15/07/2020 | 14:24 | מאת: ד"ר בני פיינר

קשה להעריך על מה בדיוק מדובר ללא בדיקה. בהחלט מומלץ לפנות לבדיקת רופא נשים לצורך אבחון ואין סיבה לחשוש. אף אחד לא יכריח מטופלת לעבור ניתוח אם איננה מעוניינת בכך.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון