הפרשה אחרי קיום יחסים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

02/07/2020 | 18:04 | מאת: זיו

לפני כמה חודשים החלה לי באופן קבוע הפרשה סמיכה, צהובה ודביקה מאוד לאחר קיום יחסי מין. עשיתי בדיקת שתן וגילו אצלי אוראופלזמה וטופלנו אני ובן זוגי. בגלל הקורונה אין אופציה לבדוק אם עברה לי האוראופלזמה. נבדקתי לאחרונה בבדיקת פאפ ליתר בטחון, מחכה לתוצאות. 1.איך הגיוני שאני יצאתי חיובית לאוראופלזמה ובן זוגי לא? יכול להיות שזה נוצר אצלי לא מהדבקה בהכרח? 2. במידה ויש לי דלקת בצוואר הרחם, ממה היא נוצרה? 3.האם זה תקין שנמשיך לשכב למרות שאולי יש בעיה כלשהי בצוואר הרחם? (אין לי תסמינים כמו דימום וכאבים) ובן זוגי דואג מזה ומפחד לגרום נזק. האם זה מזיק או שמותר? תודה.

04/07/2020 | 20:09 | מאת: ד"ר נילי רז

אוראופלסמה לרוב אינה גורמת לתסמינים. אולי התסמינים שלך קשורים לה ואולי יש סיבה אחרת . תתכן אצל אחד מבני הזוג. ניתן להמשיך יחסי מין.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון