כדורי דופסטון וקבלת מחזור חודשי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

26/06/2020 | 13:53 | מאת: צ.א

בת 46, קיבלתי דופסטון להסדרת מחזור לאחר שלא קיבלתי כ 3 חודשים, קיבלתי מחזור כמה ימים לאחר סיום הכדורים, מחמישי עד שבת בשבוע שעבר היו דימומים חזקים מאוד ואחר כך הפסיקו וחזרו שוב ביום רביעי אך פחות חזקים, היום אני כבר ביום השמיני למחזור עדיין יש דימום וגם כאבים בחזה. אני אמורה לבצע אולטרסאונד חוזר לבדיקת ציסטה ופוליפ ונאמר לי שרק בסיום הדימום אוכל לבצע כך שיהיו תוצאות מהימנות. השאלה מה עושים אם הדימום ממשיך מעבר לשבוע?

27/06/2020 | 22:40 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום, תפני לרופא נשים שלך. יש דרכים לעצור דימום ולבצע בדיקת אולטרה סאונד. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון