דימום אחרי אולטראסאונד וגינלי

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

24/06/2020 | 12:36 | מאת: מיכל

היי, עד כמה שידוע לי אני בתולה (לא קיימתי יחסי מין בחדירה) אתמול עשיתי אולטראסאונד וגינלי כי לא מצאו שחלה אחת בגישה אבדומינלית. הרגשתי כאב לרגע ואחרי הבדיקה היה מעט דימום. האם הקרום נקרע? אני מעדיפה שייקרע, לא משנה לי השאלה אם מהיום אני ממשיכה להיקרא בתולה מבחינה גניקולוגית או לא

25/06/2020 | 06:31 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום מיכל, בשביל לקבל תשובה מדוייק אני מציע לפנות לרופא נשים לבדיקה. למרות שאיני רואה מה חשיבות המידע שתקבלי. בברכה, דר' בילגורי

25/06/2020 | 06:33 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

ואם האולטרהסאונד בוצע רק מהבטן ולא מהנרתיק אז אין קשר בכלל בין האולטרה סאונד לדימום. תתייעצי עם הרופא המטפל.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון