הריון חוץ רחמי ודימום לא מוסברים

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

31/05/2020 | 19:14 | מאת: שירן

שלום דר לפני חצי שנה עברתי הריון חוץ רחמי אבל לא מצאו את השק הבטא הייתה 209 קבלתי זריקה עשיתי מעקב ועד שהבטא הייתה 0 .. אני מטופלת בפוריות לא חזרתי לטיפול בגלל כול המצב קורונה . לפני 3 שבשבועות הלכתי לרופא נשים שלי כי יהיה לי דימום ארוך מהרגיל הוא בדק שטען שברירית שלי 14 השחלות ורחם ניראה תקין עשיתי בטא יצא 0 הוא נתן לי כדורים ולא לקחתי הלכתי אליו שוב אלה יומים והרירית כבר היית 11 אז הוא טען שהיא מתפרקת ולא צריך כדורים באמת קבלתי נגמרו הדימומים .. ואחרי 8 ימים ניגבתי וראיתי טיפה של דם והוא הפסיק ליומים וחזר שוב בניגוב וזהו .. יש לי כאב בצד שמאל שאני לוחצת על הבטן בימין אין ובשמאל יש כאב גם שאני מתפנה לשירותים יש לי לחץ בצד שמאל יש לי שנים ציסטה בשחלה יכול להיות שזה המקור הכאב ?

31/05/2020 | 19:37 | מאת: ד"ר רז

שלום, כאבעם בבטן שמאל יתכנו מסיבות רבות, חלקן גימקולוגיות וחלקן לא. לא ניתן לדעת מה הסיבה לפי התיאור בפורום אלא עם בדיקה בלבד.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון