סליחה מראש על השאלה המוזרה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/05/2020 | 17:35 | מאת: תמי

היי לפעמים אנו שומעים שיש טעויות במדע למשל שהניחו דבר ולאחר זמן מה הדבר התברר כלא נכון. האם יש סיכוי שהדבר יחול גם על חייו של הזרע? * ברור לי שהנושא נחקר המון זמן ולא סתם הניחו דבר. אבל האם באמת הזרע לא יכול לחיות במערכת המין יותר ממס' ימים או שיכולות להיות הפתעות ? סליחה על השאלה המוזרה..

29/05/2020 | 23:43 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

אם הניחו דבר לגבי הזרע שבהמשך יתברר שהוא לא נכון, נדע בהמשך. הזרע לא יכול לחיות יותר מ72-96 שעות בגוף האישה, לא ידוע לי על הפתעות בנושא זה. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון