בלחץ נוראי..................

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

25/05/2020 | 22:08 | מאת: אנונימית

היי. אני יודעת שזה נוראי אבל קיימתי יחסים בטעות(היינו שיכורים) עם בן זוגי בזמן מחזור ביום השלישי( המחזור שלי 5 ימים בערך ) האם זרעים יכולים לחיות בתנאים כאלה ? יש סיכוי להיריון? או יותר לכייון סיכון של מחלות מין? תודה.

26/05/2020 | 14:27 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום, הזרע יכול לשרוד עד 120 שעות. הסיכוי להריון קטן בשלב זה. בכל אופן אם לא עברו 72 שעות מקיום היחסים אז אני ממליץ לקחת פוסטינור. אין חשש מוגבר למחלות מין בגלל שאת ביום 3, מבחינה זאת תהייי רגועה. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון