בדיקות הורמונליים לאישה

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

16/05/2020 | 16:49 | מאת: מאי

הי לאחרונה הומלץ לי לעשות בדיקות הורמונליות (מהקוסמטיקאית). ביקשתי מהרופא נשים את ההפניה ואכן קיבלתי. אך יש לי שאלה,בשביל בדיקת CORTISOL SERUM 8 A.M בקשו להגיע מוקדם (רבע ל8) ולבדיקת פרולקטין אחרי 3 שעות מהיקיצה. האם ניתן לעשות את שתיהן ביחד? כמובן לפני התנאים שיבקשו או לעשות יום כזו ויום את השניה. תודה.

16/05/2020 | 16:53 | מאת: מאי

והאם צריך להיות במחזור או אחרי מחזור בשביל הבדיקות הללו? לא רשום כלום אבל לפי מה שקראתי באינטרנט יש בדיקות שכן צריך

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון