ריח מוגבר בזמן קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/04/2020 | 14:15 | מאת: אנונימית

אני ובן זוגי מקיימים יחסי מין כל יום ..לאחרונה התגלה אצלי חיידק שנלווה לו ריח דגי כמובן טופלנו שנינו באנטיביוטיקה....לאחר שהתרפאנו המשכנו רגיל ובן זוגי הבחין בריח חמוץ מוגבר...אציין כי הוא גומר בפנים. בנוסף השתמשתי כמעט שנתיים בזריקת דפופרוברה ולא קיבלתי מחזור כאשר בזמן הזה לא צצו בעיות כאלו...ובחודש 10 הפסקתי כך שגופי מכין את עצמו לקבלת מחזור שוב...ממה יכול לנבוע הריח החמוץ המוגבר? תודה מראש

29/04/2020 | 22:42 | מאת: ד"ר קרן בר יוסף

שלום - יש שינויים קלים של חומצויות בנרתיק במהלך מחזור טבעי. לפי מה שאת מתארת, אני ממליצה להבדק אצל רופא/ת נשים. בברכה, ד״ר בר יוסף

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון