הריון לא מתוכנן ושאלות

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

27/04/2020 | 15:57 | מאת: אנונימית

קיימתי יחסי מין לא מוגנים עם פרטנר ביום הראשון, או השני של הווסת שהתחילה ב30.3. שבוע לאחר מכן, חזרתי לבן זוגי לשעבר וקיימנו יחסי מין לא מוגנים יום/יומיים לאחר סיום הוסת (5.4). כבר באותו יום, או יום למחרת שמתי לב להפרשה מתאימה לביוץ (חלבון ביצה) וכמה ימים לאחר מכן התפתחה פטריה ולכן לא שמתי לב להפרשות. לרוב המחזור שלי מגיע לאחר 30+ ימים והיום עשיתי בדיקה וגיליתי שאני בהריון. להבנתי, ההריון הוא בטוח מבן זוגי הנוכחי בגלל הביוץ וכו, אבל רציתי לדעת אם יש סיכוי שההריון הוא מהבחור איתו שכבתי בתחילת הוסת. זה שיקול בנוגע להפלה, לכן אשמח לתשובה מפורטת ככל הניתן תודה רבה

27/04/2020 | 17:43 | מאת: ד"ר קרן בר יוסף

הי - אין אפשרות לומר לך שום דבר ״בטוח״ אבל אם אני מבינה נכון והיחסים עם הפרטנר השני היו ביום הראשון או שני שם דימום (וסת), סיכוי שההריון ממנו קלוש. הרבה יותר סביר שההריון הוא מבן זוגך הנוכחי. בברכה, ד״ר בר יוסף

27/04/2020 | 17:57 | מאת: אנונימית

אני יודעת שאין מאה אחוז ברפואה, אבל היית אומרת שהסיכוי שהוא מהפרטנר שהיה בתחילת הוסת ממש קלוש? בנוסף, ביצעתי עכשיו בדיקה ביתית לגילוי גיל ההריון ויצא כשבועיים-שלושה, שתואם את ההשערה שההריון מהבן זוג הנוכחי. האם רופאת הנשים יכולה לאשר זאת במאה אחוז בבדיקה?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון