בחילות בזמן ביוץ

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

29/06/2011 | 21:27 | מאת: איילת

שלום, אני בת 31, ומנסה להיכנס להריון מזה שנתיים.מזה כשנה אני סובלת בזמן ביוץ בבחילות שנמשכות יומיים עד כשלושה ימים וכאבי ביוץ חזקים, ושמתי לב שלאחר סימנים אלו, אני מקבלת לאחר הביוץ הכתמות חומות שנמשך עד לקבלת המחזור(הביוץ שלי ביום 10 והמחזור שלי 24-26 יום). יש לציין שאני עברתי טיפולי הזרעות ולאחרונה ביצעתי IVF (מחזור קודם). הודה על תגובותך , איילת

02/07/2011 | 07:01 | מאת: ד"ר שמואל אנדרמן

לא ברור לי מה השאלה ? התופעות אותן את מתארת , כביכול סביב ה"ביוץ" - לא מוכרות, אולם זה לא שולל.

04/07/2011 | 16:23 | מאת: איילת

השאלה עם זה נורמלי אחרי טיפולי IVF? עם סימנים אלו מצביעים על בעיה כשלהי?

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון