כאבי וסת אודץ לחוות דעתך

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

21/04/2020 | 17:42 | מאת: מיכל

שלום ד"ר בת 22 .בריאה. תמיד שאני במחזור יש לי כאבי מחזור והתכווצויות רק בצד אחד למטה ותמיד באותו צד( שמאל)אין לי בעיות גיניקולוגיות. האם זה אופייני שכאבי מחזור יהיו בצד אחד? שאלה שניה מדוע הכאבים מתחילים כמה ימים לפני התאריל המשוער?

23/04/2020 | 21:42 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום מיכל, לא אופייני שכאבי מחזור יהיו בצד אחד. קיימים מצבים בהם הכאבים מתחילים לפני המחזור. ממליץ להיבדק ע"י רופא נשים. בדיקה גינקולוגית ואולטרה סאונד יכולים לעזור לקבוע את האבחנה. ססרכה, דר' בילגןרי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון