בלחץ נוראי, האם אני בהריון???

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

19/04/2020 | 15:39 | מאת: אגם

היי דוקטור קיימתי יחסי מין עם הבן זוג שלי ביום ה7 וביום ה8 למחזור והוא גמר בפנים חשוב לי לציין שאת המחזור סיימתי כבר ביום הרביעי ושאינני מודעת אף פעם מתי אני מבייצת. אשמח לעזרה אני קצת לחוצה תודה מראש !

20/04/2020 | 06:27 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום אגם, במידה ולא עברו 72 שעות מקיום היחסים את יכולה לקחת פוסטינור. במידה ועברו 72 שעות אבל לא עברו 120 שעות את יכולה לשים התקן תוך רחמי מנחושת. במידה ועברו 120 שעות - מקווה בשבילך שלא נכנסת להריון, את זה תגלי רק אם יהיה איחור בוסת. בברכה, דר' בילגורי

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון