התייעצתי גלולות פמינט

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

16/04/2020 | 13:58 | מאת: חנה

שלום, ביום רביעי שבוע שעבר 8/4 התחלתי חפיסה 4 ברציפות ללא הפסקה של גלולות פמינט. רגילה לקחת את הגלולה בדרכ השעות הלילה בין 22:00-01:00. אתמול 15/4 קיימנו יחסים ושכחתי לקחת גלולה. היום בבוקר 16/4 בשעה 09:00 בבוקר לקחתי את הגלולה של אתמול. מציינת שלפני זה במהלך 3 החפיסות הקודמות לא שכחתי כלל גלולה. לפני כשעה התחיל לי דימום. מה זה יכול להיות? האם מוגנת?

17/04/2020 | 20:23 | מאת: ד"ר בני פיינר

אם שכחת ליטול גלולה אחת ונטלת אותה בבוקר מרבית הסיכויים שאת עדיין מוגנת. הדימום יכול לנבוע מירידה זמנית ברמת ההורמון פרוגסטרון שתפקידו לייצב את רירית הרחם.

18/04/2020 | 22:03 | מאת: חנה

והמשכתי מאז את הגלולות כרגיל. זה בסדר נכון? כי יש לי עוד חצי חבילה ואפילו יותר. והדימום היה רק באותו היום ופסק.

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון