שפתיים קטנות(פנימיות)ונפיחות בדופן הקדמית של הנרתיק

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

15/03/2020 | 01:22 | מאת: מצפה

שלום ד"ר יש לציין שאני אחרי 2 הפלות רצופות בחצי שנה האחרונה(אחת בחודש שני ואחת בשלישי)..אולי יש קשר למצב?! במשך החודשים האחרונים התחיל לי מן נפיחות בדופן הקדמית הפנימית של הנרתיק והייתי צריכה לנקות אותו באופן פנימי יומיומי..לכן הרגשתי את השינוי ולעיתים זה היה מתנפח ברמה שלא יכולתי להכניס אצבע ולנקות את שאריות הקרינון(השתמשתי בקרינון במשך כמעט 3 חודשים לפני שהכל התחיל...יש קשר? וכמובן עוד כל מיני הורמונים!ותרופה אחת לפטרייה בנרתיק עקב גירודים ואי נוחות.. בין ההריונות שהסתיימו!אני מטופלת פוריות כבר מס' חודשים.)ובאותה תקופה בערך אולי קצת אחרי...השפתיים הפנימיות הפכו ללבנות!!!זה נורא מלחיץ כי זה לא היה הצבע שלהן מעולם!!ובימים האחרונים ולאחר קיום יחסים מתחילים גירודים ואי נוחות גם בשפתיים וגם בנרתיק!סליחה על האורך אשמח לתשובה... *אה והייתי אצל רופא נשים והתלוננתי על הנפיחות כשעוד הייתי בהריון והוא טען שזה וורידים..אני מפחדת לפספס משהו חשוב!!

15/03/2020 | 21:44 | מאת: מצפה

אשמח לתשובה בבקשה אני פשוט בלחץ נוראי

15/03/2020 | 22:35 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

שלום לך, מצטער לשמוע שעברת שתי הפלות בחצי שנה, אבל התיאור שלך לא ממש ברור לי. את צריכה לפנות לבדיקת רופא נשים. אי אפשר לייעץ דרך פורום כזה כשמציגים בעיה מורכבת ולא ברורה. בברכה, דר' בילגורי

15/03/2020 | 22:48 | מאת: מצפה

תודה על התגובה יש לי תור מחר מקווה שאצליח להסביר לרופא את המצב... ולגבי צבע שפתיים לבנות?למה זה קורה?זה יכול להיות משהו חמור?

16/03/2020 | 13:41 | מאת: ד"ר אסף בילגורי

מקווה שתקבלי תשובה בבדיקה.. לא יכול לענות בלי בדיקה. בהצלחה

17/03/2020 | 22:35 | מאת: מצפה

שלום ד"ר הייתי בבדיקה וזה לפי הרופא קונדילומה נקודתית או משהו כזה!הוא אמר שזה כמה נקודות קטנות... וכמובן נלקחה דגימה למעבדה!

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון