טריכומונס חוזר פעם 4 ?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

12/03/2020 | 23:15 | מאת: לירון

החל מלפני 4 שנים החל אצלי טריכומונס חוזר, אותו בן זוג שעבר בדיקות והכל תקין.לפני חצי שנה החל לי עם הווסת ריח חזק ולא טוב שנשאר שבוע לאחר סיומו! אפילו ההפרשות היו יוצאות בצבע כהה. לאחר מכן במשך שבועיים הכל היה טוב עד המחזור הבא. חשבתי על זה שיש לי פצע או משהו באזור שגורם לאגירה של הדם והוא מופרש במהלך השבוע אחרי זה טיפין טיפין וגורם לריח רע, הלכתי לרופא שקבע שיש לי שוב טריכומונס. לקחתי טיפול זידובל גל, סיימתי מלפני שהוע והתופעת לוואי שהיא רגילה של הפרשות של הגל, אבל עד עכשיו לא מפסיק להיות מופרש מה שגורם לי לחשוב שיש משהו שעוצר לי נוזלים באזור

13/03/2020 | 18:34 | מאת: ד"ר בני פיינר

ראשית, האם האבחנה של טריכומונס נעשתה ע"ס משטח ובדיקת מעבדה? ושנית, במידה שבבדיקה גינקולוגית צוואר הרחם והנרתיק נראים תקינים ובאולטרהסאונד חלל הרחם ריק, לא נראה שקיים מסתור בו נותרים נוזלים או הפרשות

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון