פצעונים כמו אקנה - חובה לבדוק?

דיון מתוך פורום  גינקולוגיה ופריון

08/03/2020 | 22:53 | מאת: טל

שלום, אני בת 32, הופיעו לי 2 פצעונים, בין השפתיים הגדולות לקטנות - על העור שלצד השפתיים הקטנות, אבל לא צמוד אליהן, במרחק של סמ' בערך מהדגדגן. אחד פוצצתי, ויצאה מוגלה לבנה, השני עמוק יותר ולא יכלתי לפוצץ וכבר שבוע בערך שזה כמו גולה אדומה עמוקה. האם זה סוג של אקנה, כמו שמופיע לעיתים ברגליים? האם חייבים ללכת לבדיקה גניקולוגית? מאד מאד מאד רוצה להמנע מכך, האם זה יכול להיות משו מסוכן? תודה רבה על האפשרות לשאול כאן

12/03/2020 | 08:51 | מאת: ד"ר בני פיינר

טל שלום, קשה לומר מה טיב הנגעים מבלי לבדוק. במידה שיחלפו תוך זמן קצר איך דחיפות בבדיקה. אבל אם הנגע נשאר זמן ארוך ולא נרפא מומלץ לפנות לבדיקת רופא/ה.

16/03/2020 | 20:18 | מאת: טל

תודה רבה על העזרה והתשובה, מעריכה מאד

מנהלי פורום גינקולוגיה ופריון